Pradžia / Garsas / Sound
 

Nėrius Pečiūra artėjant šventėms pristato antidainą, antihitą, antiklipą

Norėdamas originaliai pažymėti artėjančias šventes, Nėrius Pečiūra sukūrė netradicinę šventinę dainą ir jos klipą. Laukdamas švenčių ir atostogų N. Pečiūra, įrašė naują dainą "Šmėkla".

Radikaliai.lt
2015 m. Gruodžio 05 d., 11:35
Skaityta: 238 k.
Nėrius Pečiūra ir jo Šmėklų Orkestras.
Nėrius Pečiūra ir jo Šmėklų Orkestras.

Dainai buvo sukurtas muzikinis vaizdo klipas, kuriame dainuoja, groja bei šoka kaukolės ir skeletai. Savotišku kūriniu, kurio atmosfera primena siaubo filmo parodiją, norima pademonstruoti ateities pasaulio viziją.

"Kartais galvoju, kad ši daina yra antidaina, kažkoks antihitas, kuriam sukomponavau antiklipą. Kaukolių ir skeletų kultas šiuolaikinėje kultūroje mums kažką signalizuoja, primena. Tačiau tas žinias apie žmogaus gyvenimo prasmę, galbūt esame praradę. Apie ką daina, kurioje siūloma "duoti cigaretę šmėklai", paaiškinti sunku, bet ji yra it žibintas šiame tamsiame negeriems sutvėrimams skirtame pasaulyje", - painiai samprotauja N. Pečiūra. 

Kelias klipo scenas muzikantas ir klipų kūrėjas nufilmavo kino filmo apie Harį Poterį muziejuje Londone (Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter). Šiame muziejuje lankytojams demonstruojamos filmo dekoracijos, bei įvairūs rekvizitai. Hario Poterio burtininkų mokyklos "Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry" pagrindinė salė iš šio kino filmo puikiai dera prie kūrinio "Šmėkla" nuotaikos.

Dainos singlas Vilniuje publikai bus pristatytas sausio 2 dieną N. Pečiūros koncerte klube "7 Fridays".

Taip pat skaitykiteNėriaus Pečiūros fenomenas. Interviu be užuolankų

Komentarai
  • vytautas mikuckis
    2015 m. Gruodžio 20 d., 07:40
    nuotaika pakelianti dainele