Pradžia / Garsas / Sound
 

„ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS“ NAUJĄ ALBUMĄ PRISTATYS PALANGOJE IR VILNIUJE

Scenos padūkėliai „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ šiuo metu ne tik aktyviai koncertuoja, tačiau ir įrašų studijoje baigia savo naujo, jau trečiojo albumo įrašus. Albumas „Nieko nereikia daryt“ pasirodys rudenį, o lapkričio 2 dieną grupė jį pristatys specialiu koncertu Palangos koncertų salėje. Lapkričio 17 dieną „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ savo šou surengs Vilniuje „Compensos“ koncertų salėje.

M.P.3 info.
2019 m. Liepos 19 d., 14:08
Skaityta: 39 k.
Algio Kriščiūno nuotr.
Algio Kriščiūno nuotr.

„Viskas bus padaryta. Jums tereikės tik ateiti į koncertą ir pasimėgauti jums skirtu reginiu“, – teigia muzikantai. Grupės pamėgtą akustinį skambesį šįkart subtiliai papildys elektroninės muzikos motyvai, kurie šiemet pirmą kartą suskambo dainoje „Mažulė“ ir „prilipo“ tiek muzikantams, tiek klausytojams. Koncertuose nuskambės ir visi žinomiausi, grupę išgarsinę kūriniai.

Hitų „Į Venesuelą“, „Indai“, „Tu mano vasara“ atlikėjai šiais metais prie savo žinomiausių dainų prijungė „Mažulę“ ir „Mangus“. Šie kūriniai pateks į būsimą grupęs albumą „Nieko nereikia daryt“. Vasario pabaigoje išleistas dainos „Mažulė“ vaizdo klipas jau artėja prie milijono peržiūrų ir taps greičiausiai šią ribą pasiekusiu „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ vaizdo klipu.

Praėjusią savaitę savo „Facebook“ paskyroje grupė pasidalino žinia, kad rugpjūčio viduryje yra pakviesta į Kiniją atstovauti Lietuvai muzikos festivalyje Siamene. Tą patį savaitgalį grupė turėjo suplanutą pasirodymą Karklės festivalyje. „Pasitarę su Karklės festivalio organizatoriais kartu nusprendėme, kad tai – mūsų pareiga Tėvynei. Todėl keliausime ginti Lietuvos spalvų į Kiniją, o Karklėje pasimatysime jau kitais metais. Bet pažadėkit, kad šiemet pasilinksminsit ir už mus“, – teigia grupės nariai apgailestaudami, kad dėl didelių atstumų neturi galimybės pasirodyti abiejuose festivaliuose.

Per septynerius aktyvios kūrybos ir koncertų metus grupė subrendo, bet nepaliauja eksperimentuoti su skambesiu bei dainų tematika, dalijasi pozityvumu ir gera nuotaika. Todėl klausytojų spektras yra labai platus – į koncertus ateina trys klausytojų kartos. „Antikvariniai Kašpirovskio dantys” kviečia gyventi su šypsena – tuomet viskas pavyksta daug geriau ir paprasčiau. „O norint mėgautis gyvenimu ir nieko nesugadint – tiesiog… nieko nereikia daryt“, – įsitikinę muzikantai. Bilietais į grupės naujojo albumo pristatymo koncertus Palangoje ir Vilniuje jau prekiauja Bilietai.lt.


Komentarai