Pradžia / Garsas / Sound
 

Viačeslav Butusov ir „Nautilus Pompilius“ padovanos Vilniui nepakartojamą koncertą!

Jau greit gegužės 16-oji, kada "Forum Palace" scenoje įvyks nuostabus, bene geriausias rusų roko legendų Vitalij Butusov „Nautilus Pompilius“, Jurij Kasparian „Kino“ ir jų grupės „Ju-Piter“ koncertas. Su jais kartu pamatysite būgnininką Jevgenij Kulakov ( „Wine“, „Petlia Nesterova“, „Piomanyje muravjedy“), bosistą Aleksej Andrejev, anksčiau grojusį „HALF DUB THEORY“!

Radikaliai.lt
2013 m. Balandžio 22 d., 10:58
Skaityta: 216 k.
Viačeslavas Butusovas. Ši ir kitos - koncerto organizatorių nuotraukos
Viačeslavas Butusovas. Ši ir kitos - koncerto organizatorių nuotraukos

Būtent gegužės 16-ą dieną 19 val. sukaks 5 metai, kai  paskutinį kartą grupė koncertavo  Vilniuje. Todėl artistai, suprasdami įvykio svarbą, ketina koncerte pradžiuginti, nustebinti, sužavėti savo energija, aistra, azartu, romantika, meile ir linksmumu Vilniaus publiką, pateikdami visa tai, kas sukurta geriausia!

O per tuos metus buvo sukurta nuostabi istorija, ištisa muzikos kultūra! Keitėsi laikas, griuvo valstybės, santykiai, sienos, kūrėsi nauji mentalitetai, bet V. Butusov muzika ir dainos, ištikimieji palydovai, yra mėgiamos skirtingų kartų klausytojų.

Be naujausių kūrinių koncerte skambės patys mėgiamiausi, auksiniai grupės „Nautilus Pompilius“ ir jos lyderio Viačeslav Butusov hitai bei nuostabios grupės „Kino“, kurią ir atstovauja unikalusis gitaristas, Viktor Coj dešinioji ranka,dainos.

Šis koncertas suteiks sparnus, galimybę kitaip suprasti gyvenimą ir muziką, pripildys sielas vilties ir tikėjimo šviesia ateitim!

Nuostabus garsas ir šviesos, pakiliai nusiteikę muzikantai, malonūs siurprizai – visa rasite koncerte – taps įvykiu, neturinčiu analogų kultūriniame gyvenime!

Jurijus Kasparianas

Atsižvegdami į gausius prašymus, ypač studentų, organizatoriai taiko 20% nuolaidą bilietams!

Naudokitės nuolaida, suteikite sau dovaną!

Bilietai į vienintelį Viačeslav Butusov ir grupės „Nautilus Pompilius“ koncertą, kuris įvyks gegužės 16 dieną Forum Palace scenoje, parduodami visose bilietai.lt kasose.

Su Laisvalaikio kortele – 15% nuolaida!

Informacija, bilietų užsakymas telefonu: +370 618 10331.

Komentarai