Pradžia / Garsas / Sound
 

The Perfect Pill albumo pristatymo turą pabaigs “helovyniškai" (video)

Debiutinį minialbumą „The Wake“ išleidusi grupė „The Perfect Pill“ koncertais Alytuje (lapkričio 2 d. baras „Fenix“) ir Palangoje (lapkričio 3 d., klubas „Ramybė“) baigia savo koncertinį turą po Lietuvą. „Per gastroles aplankėme didžiausius šalies miestus, atradome daug naujų klausytojų, tikimės, jog alytiškiai ir palangiškiai nepraleis progos pamatyti mūsų „heloviniškus“ šou, nes šiuose miestuose mes kitą pasirodysime tikrai negreitai“ – teigė duetas. Šiuo metu kolektyvas derasi su koncertų organizatoriais dėl galimybių žiemą pristatyti albumą užsienyje.

Radikaliai.lt
2012 m. Spalio 31 d., 22:59
Skaityta: 336 k.
The Perfect Pill - Delusions of Grandeur (Live at Rehearsals 4/5)

Baigiantis turui, grupė paskelbė paskutinį video iš albumo dainas pristatinėjančių vaizdo klipų serijos. Kaip ir ankstesni klipai „Delusions of Grandeur“ video buvo atliktas ir nufilmuotas „gyvai“ studijoje.

“The Perfect Pill” džiaugiasi albumo sėkme – puikiai įvertintas kritikų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, “The Wake” randa kelią ir į klausytojų širdis – įtaką tam padarė ir nestandartiškas albumo pateikimo būdas. Be įprasto kompaktinės plokštelės pavidalo bei drąsaus leidimo albumą nemokamai siųstis iš oficialios grupės svetainės theperfectpill.lt, grupės pristatė dar penkis riboto kiekio albumo „paketus“. „Atsisiuntimai išaugo kaip ant mielių, o keli riboto leidimo rinkiniai jau išpirkti - mes labai dėkojame klausytojams už palaikymą!” – teigia muzikantai.

Komentarai