Pradžia / Garsas / Sound
 

THE STATION @ ROCK RIVER CLUB, Vilnius. Mes niekada nepasiduosim!!!

Nedaug gyvenime buvo koncertų, kurie keitė mąstymą (mind changing gigs). THE STATION pasirodymas puikiame ROCK RIVER CLUB buvo vienas tokių. Kai buvau paauglys, ir kiek vėliau, tokią funkciją atliko SONIC YOUTH, BIX, ANTIS, DEATH IN JUNE ir dar kelios grupės. Mykolo Katkaus ir jo kolegų (bei kolegių - puikus moteriškas vokalas) koncertas, sugrotas lygiai po metų nuo pirmojo koncerto, buvo taip stipru, kad nelabai turiu daug žodžių atsargoje. Vitgenšteiniškai (beveik) patylėsiu. Visi įmanomi balai superinei grupei.

Mindaugas Peleckis
2017 m. Lapkričio 27 d., 14:52
Skaityta: 88 k.
THE STATION
THE STATION

Ką tokio savyje turi THE STATION? Pacituosiu kelis žmones, kurie pasakė tai labai aiškiai: balsas nėra tobulas, bet jis unikalus, išties Mykolo vokalas yra puikus: ir ypatingas falcetas, ir tembras apskritai tiesiog veža.

Grupė - visiški profesionalai iš įvairių grupių. SIELA, PILNATYS, BJELLE ir t.t.

Dainos melodingos, geri tekstai, be to, koncerte buvo sugrotos kelios dainos iš būsimo, antrojo albumo, kuris turėtų pasirodyti kitą kovą.

Gerai pasakė šalia sėdėjęs vaikinukas, kuo ypatinga ši grupė: jie groja KITAIP.
Ir viskas aišku. Mes turime KITOKIĄ roko muziką. ANTIS ir BIX puikios grupės, bet atėjo naujesni laikai ir kitoks stilius.

Ačiū. Ir balus visus paimkit, nusipelnėt. Taip gerai grojančios lietuviškos (ne tik) grupės aš negirdėjau daug metų.

Komentarai
  • laima
    2017 m. Lapkričio 27 d., 16:19
    Maloniai nustebinai. Parodysiu dedei Arvydui. Dekui gd