Pradžia / Be problemų
 

Guru Guru nusižudė

Kaip pranešė Absurdistano naujienų agentūra (ANA), Guru Guru, eidamas nežinia kokius metus, nusižudė. Kas jis buvo, nežinoma.

Algimantas Lyva ir Mindaugas Peleckis
2015 m. Liepos 07 d., 14:20
Skaityta: 119 k.
Guru Guru nusižudė

Guru Guru pernelyg ilgai gyveno. Taip jis mąstė prieš priimdamas sprendimą. Prisiminė visus, kuriuos įskaudino (na, gal ne visus, bent kai kuriuos), kurie jį įskaudino, savo klaidas ir žygdarbius, kalbėjimus ir tylėjimus. Prisiminė vieno iš sutiktų išmintingų žmonių posakį, kad tik drąsiausieji ryžtasi nusižudyti, nes iš tikro kiekvienas žmogus turėtų tai padaryti.

ANA įspėja: šis pranešimas apie Guru Guru nusižudyma neskatina žudytis. Priešingai: gyvenkite, dauginkitės, vergaukite, ponaukite... Kaip pavyks.

Tuštybė šios visatos pernelyg didelė, kad ją pakelčiau, mąstė Guru Guru. Jis suprato, kad atėjo laikas. Buvo dėkingas visiems, nejautė pykčio, pagiežos, jautė meilę Mylimajai... Prisiminė ir smagius nuotykius su Draveniu. Bet kiek galima gyventi? Kol kažkas to panorės? Ne. Laikas dėti tašką.

VISKAS

Komentarai
  • Algirdas
    2023 m. Gegužės 16 d., 08:19
    Kaip teisingai vis tik GURU mąstė-"Tuštybė šios visatos pernelyg didelė, kad ją pakelčiau...", taip, būtent...taigi-"...gyvenkite, dauginkitės, vergaukite, ponaukite... Kaip pavyks.", o mes, kuriem tas jau nebesidaro, bandom nusižudyti...
  • Guru Guru
    2015 m. Rugpjūčio 02 d., 17:09
    Nenusižudžiau. Apie tai skaitykite kituose tekstuose.
  • Roberta
    2015 m. Rugpjūčio 02 d., 12:45
    Nusižudė? Gaila.