Pradžia / Garsas / Sound
 

E. Jennings klipe „The Perfect Time“ – nesuvaidintos gyvenimo akimirkos

Šią auksinio rudens dieną dainininkė ir dainų kūrėja Erica Jennings pristato nostalgišką ir vieną stipriausių savo kada nors parašytų kūrinių pavadinimu „The Perfect Time“. Dainą ji atlieka su aktoriumi ir dainininku Vidu Bareikiu, tačiau specialiai šiam kūriniui sukurtame vaizdo klipe jiedu kartu nepasirodo.

Radikaliai.lt
2016 m. Rugsėjo 14 d., 10:28
Skaityta: 47 k.
Fotografija: Gertrūda Varnaitė. Suknelė: VIELA MUA. Laura Kreivytė. Stilius: YDYTH.
Fotografija: Gertrūda Varnaitė. Suknelė: VIELA MUA. Laura Kreivytė. Stilius: YDYTH.

„Kuriant šį klipą buvau atvira visoms amžiaus grupėms, lytims, orientacijoms, emocijoms, lokacijoms. Grojant šiai dainai man svarbiausia buvo rodyti nesuvaidintas tikras žmonių gyvenimo akimirkas“, – „The Perfect Time“ vaizdo klipo idėją trumpai pristato airių kilmės kūrėja.

Kūrinys apie ypatingą ryšį, kuriam nelemta išsipildyti

Kaip ir dauguma Ericos pirmojo solinio albumo „Leading Me Home“ dainų, taip ir ši yra apie žmonių santykius per asmeninę atlikėjos išgyvenimų prizmę:

„The Perfect Time“ yra apie ypatingą ryšį tarp dviejų žmonių, kuriam nelemta išsipildyti, bent jau šiame gyvenime“, – mįslę užmina E. Jennings.

Atlikėja teigia, kad neretai gyvendami poroje žmonės gali pajausti neeilinį ryšį su kitu žmogumi, tačiau tai nėra kažkas, dėl ko verta viską mesti ir pulti į naujus santykius. Tai yra akimirkos, kurios išbando ir paleidžia. Svarbiausia, kaip su jomis tvarkaisi. Nors daina yra apie jausmus, kuriems nelemta išsipildyti, klipe rodomi tikri žmonių jausmai ir toji išsipildžiusios meilės pusė.

E. Jennings nuo pat savo solinės karjeros pradžios kalba apie tikrumą, nesuvaidintą emociją, atvirumą, natūralų grožį ir nuoširdumą. „The Pefect Time“ kūrinio ir vaizdo klipo idėja tik pastiprina šiuos talentingos moters įsitikinimus.

„The Perfect Time“ klipą kūrė 160 žmonių iš 15 šalių

Vasaros įkarštyje Erica Jennings pakvietė visus norinčius siųsti gražiausius savo vaizdo įrašus, iš kurių ji kartu su „Scuare“ komanda sumontavo jautrų klipą.

„Kai pamačiau visus žmonių susiųstus įrašus supratau, kad jokie aktoriai geriau neiliustruos šio kūrinio“, – pasakoja E. Jennings.


 
E. Jennings gavo daugiau nei 100 įrašų iš 15 pasaulio šalių. Geriausios akimirkos „sugulė“ į spalvingą „The Perfect Time“ dainos vaizdo klipą. Jame galima pamatyti ir žinomų žmonių nesuvaidintų gyvenimo momentų: Monikos Linkytės, Beatos Tiškevič, Vido Bareikio ir Jurgos Šeduikytės, Jean'o Claude su šeima, Vytauto Bikaus ir neseniai pagimdžiusios Gintarės Valaitytės ir t.t.

E. Jennings laukia ypatingas ruduo

Šį rudenį Erica žada dar daugiau staigmenų ir progų susitikti su savo klausytojais. Apie tai daugiau informacijos ji paskelbs netrukus. Tuo tarpu singlas „The Perfect Time“ yra įtrauktas į debiutinį Ericos Jennings albumą „Leading Me Home“, kurį galima klausytis per „Spotify“, atsisiųsti per „iTunes“ arba įsigyti fiziniu pavidalu „Coffee Inn“ kavinėse visoje Lietuvoje.

Komentarai