Pradžia / Garsas / Sound
 

Naujas vasariškas Ericos Jennings singlas slepia istoriją iš praeities

Debiutinį albumą birželio 14 d. išleisianti dainininkė ir dainų autorė Erica Jennings šiandien pristato vasarišką singlą „You Always Told Me“, kurį parašė įkvėpta vieno ne itin romantiško romano iš praeities.

Radikaliai.lt
2016 m. Gegužės 25 d., 10:08
Skaityta: 56 k.
Naujas vasariškas Ericos Jennings singlas slepia istoriją iš praeities

„Praeityje mano labai artima draugė apgaudinėjo savo vaikiną su Jurgiu. Tačiau tai buvo dar gerokai iki to, kai su juo susipažinau. Maždaug po 6 mėnesių, kai jų romanas išblėso, mudu su Jurgiu pradėjome susitikinėti. Žinoma, jau tada žinojau apie jo mergišiaus reputaciją, tačiau po kelių mėnesių buvo aišku, kad tarp mūsų – ne šiaip romanas. Mes įsimylėjome, o praeities draugė nustojo su manimi bendrauti“, – naujojo singlo priešistorę pasakoja jo autorė E. Jennings.Šią dainą, kaip trečiąjį savo debiutinio albumo singlą, Erica pasirinko dėl pakilios ir žaismingos kūrinio nuotaikos. „You Always Told Me“ iliustruoja vasarą, jos nuotykius, tačiau nebūtinai maloniausias jų pasekmes.

„Šiame albume nėra „užkamštukų“ – kiekviena daina galėtų būti singlu, tačiau ši daina vasariškiausia“, – pasirinkimą paaiškina E. Jennings.

Nors „You Always Told Me“ yra ritmingas ir lengvai ironiškas kūrinys, jis atskleidžia išgyvenimą, kurį Erica slėpė daugybę metų.

Iš tokių istorijų, kurių pati atlikėja iki šiol nepripažino, vengė, slėpė ir kurios ją skaudino, susideda visas albumas. Tačiau tai nėra skausmo ar išpažinties kupinas įrašas. Tai albumas apie pergalę, savo baimių pripažinimą ir grįžimą, kur jautiesi saugiausiai – namo.

Albumo pristatymo koncerto nebus

Erica Jennings nusprendė nedaryti debiutinio albumo pristatymo koncerto. Tačiau ji, kaip ir dauguma atlikėjų visame pasaulyje, albumo proga dar šį rudenį surengs turą.

„Albumą išleidžiu vasaros pradžioje, nes noriu, kad mano klausytojai iki rudens išklausytų kiekvieną dainą ir galbūt po ne kartą, išgyventų ir geriau su jomis susipažintų. Pažadu, rudens turo metu atvyksiu kuo arčiau jūsų“, – sako Erica.

Kelios pasirinktos datos vasarai

Kadangi Ericos laukia turas su naujuoju albumu rudenį, vasarą ji nusprendė pasirodyti vos keliuose festivaliuose.

Naujausią vienos žymiausių dainininkių Lietuvoje kūrybą ir gerai žinomus atlikėjos hitus išgirs festivalio „Granatos Live“, „Summer in the City“, Kairėnų vasaros festivalio ir Pasaulio lietuvių suvažiavimo lankytojai. Taip pat vasarą numatyti vos keli Ericos Jennings koncertai pajūryje.

Komentarai