Pradžia / Garsas / Sound
 

Aurelijus Sirgedas apie jubiliejinį koncertą: visi, kurie ateis, pateks į „Sielos“ istoriją

Roko grupė „Siela“ poryt, gruodžio 3 dieną, 25 kūrybinės veiklos metų proga gerbėjams žada didžiausią savo istorijoje koncertą Vilniuje menų fabrike „Loftas“. Jame klausytojai išgirs ne tik vakaro kaltininkus, bet ir skambų Alinos Orlovos vokalą.

M.P.3 info.
2015 m. Gruodžio 01 d., 13:19
Skaityta: 236 k.
„Siela“, 1993 m., Panevėžys. Grupės archyvo nuotr.
„Siela“, 1993 m., Panevėžys. Grupės archyvo nuotr.

„Man be galo patiko Alinos atliekama „Sielos sala“, kuri labai gerai perteikė nuotaiką, todėl ir nusprendėme ją pakviesti, – pasakojo grupės lyderis Aurelijus Sirgedas, užtikrindamas, – Visi, kurie ateis, pateks į „Sielos“ istoriją.“

Grupė „Siela“ praėjusią savaitę pristatė vaizdo klipą naujausiam radijo singlui „Ilguma. Platuma“, nufilmuotą senoje XVIII a. dvaro teritorijoje.

Šį ir kitus savo kūrinius „Siela“ atliks net trijų dalių 25-mečio koncerte, kuriame skambės nuo pačių seniausių, iki gotikinių bei naujausių albumų „Euforija“ ir „Širdis. Kryžius Pasaga“ kūrinių. Pirmąją dalį „Siela“ atliks specialiai šiam koncertui atkurta 1990-ųjų metų sudėtimi.

Koncerto proga „Siela“ savo gerbėjams žada ne tik įsimintiną programą, kokybišką garsą ir šviesas, bet ir specialiai šiam vakarui užsakytomis naujomis alaus rūšimis papildytą „Lofto“ barą. Koncertą „Siela XXV“ filmuos ir ateityje transliuos LRT televizija.

Bilietus platina „Bilietų pasaulis“: http://www.bilietupasaulis.lt/lit/bilietai/koncertai/siela-xxv-173484.

Komentarai