Pradžia / Garsas / Sound
 

Radijo stotims – iškart dvi Jurgio Didžiulio dainos!

Praėjusį savaitgalį Vienoje ir Bratislavoje vykusiame muzikos festivalyje „Waves Central Europe“ dalyvavęs Jurgis Didžiulis pristato savo dvigubą radijo singlą „Just Breathe / Ne savo daina (Kodėl?)“. Šios dainos skamba naujausiame Jurgio Didžiulio albume „Intro/Extro“.

Radikaliai.lt
2015 m. Spalio 08 d., 11:10
Skaityta: 25 k.
Jurgis Didžiulis koncertuoja „Waves Central Europe“ (festivalio organizatorių nuotr.).
Jurgis Didžiulis koncertuoja „Waves Central Europe“ (festivalio organizatorių nuotr.).

„Tai – dvi skirtingos dainos, iš skirtingų kūrybinių pusių ir labai skirtingoms auditorijoms. Daina „Just Breathe“ yra labai tinkama reprezentuoti albumą, o „Ne savo daina (Kodėl?)“ skirta pirmiausia lietuvišką muziką grojančioms radijo stotims“, – taip radijo singlų pasirinkimą komentavo Jurgis Didžiulis.

Iki šiol radijo stotis buvo pasiekusios dvi albumo „Intro/Extro“ dainos – „Skin“ ir „Do You Own Your Demons?“. Pastarajai vasarą sostinės Islandijos gatvėje buvo nufilmuotas ir vaizdo klipas.

Pirmąjį solinį savo albumą „Intro/Extro“ Jurgis Didžiulis skyrė ne pardavimui, o leido nemokamai parsisiųsti internete. Tai galima padaryti adresu http://introextro.in.lt/intro.

Albumo „Intro/Extro“ dainos netrukus pasirodys „Spotify“, „Deezer“ ir kitose muzikos klausymo platformose. Jurgis Didžiulis ypatingą reikšmę teikia visuomeninėms idėjoms ir yra nusiteikęs paveikti vartojimo bei vertinimo sampratą, todėl besidalindamas savo albumu dainininkas ragina žmones sąmoningai už muziką atsiskaityti pagal savo norus ir galimybes.

Savaitgalį Jurgis Didžiulis koncertavo tarptautiniame festivalyje „Waves Central Europe“, kur sugrojo du koncertus Bratislavoje ir vieną Vienoje.

Jurgis Didžiulis – Just Breathe: https://soundcloud.com/jurgisdidziulis/just-breathe?in=jurgisdidziulis/sets/intro-extro-premix

Komentarai