Pradžia / Garsas / Sound
 

Lilas ir Innomine albumą pristatys repo pasaulyje neįprastu formatu

Viena populiariausių hip hopo grupių Lietuvoje Lilas ir Innomine pasirengia pristatyti savo trečiąjį albumą pavadinimu „Tu – naktis“, o pristatymo koncertas išlips iš hip hopo renginiui būdingų normų.

Radikaliai.lt
2015 m. Spalio 08 d., 10:42
Skaityta: 87 k.
Lilas ir Innomine albumą pristatys repo pasaulyje neįprastu formatu

„Pasakojant apie veiksmą, kokį kuriame pristatymo koncertui, būtų net sunku išvardinti visus žmones, kurie prisideda prie šio proceso. Aktoriai, akrobatai, dekoracijos, vizualizacijos - taip, visa tai bus repo kontekste ir tik vieną vienintelį kartą - spalio 24 d. „Lofte“, - pasakoja Lilas.

Ryškus ir neįprastas albumo pristatymas nėra bandymas kažką įrodyti ar perspjauti kitus reperius Lietuvoje. Tai yra iššūkis patiems kūrėjams - taip šis duetas augina motyvaciją nesustoti. Taip pat ne kas kitas, bet patys kelia sau kartelę.

„Man 25-eri ir mano gyvenimas yra kupinas permainų“

Su kolega Innomine pristatydamas jau trečiąjį albumą Lilas jaučiasi ramus ir užtikrintas: „Žinome ką ir kodėl darome, kaip viskas veikia, nekuriame tuščių iliuzijų ir tiesiog mėgaujamės kūryba“.

Vis dėlto jis pripažįsta, kad nepaisant profesinės ramybės jis, kaip ir jo draugai, šiuo metu išgyvena „bėk, nespėk“ etapą, todėl ir albumo temos artimos visiems gyvenantiems nuolatinėje įvykių karuselėje:

„Viskas aplink keičiasi labai greitai. Vieni tuokiasi, kiti bankrutuoja, treti laukia pirmagimių ir t.t. Kur bepasisuksi visur lengvas chaosas. Man 25-eri ir mano gyvenimas yra kupinas nusivylimų, ramybės ieškojimų, permainų. Manau albumas ir yra apie tai“.

Nauji grupės nariai!

Naujas dueto albumas prekyboje turėtų pasirodyti antroje spalio pusėje. „Visą albumą kartu su mumis kūrė naujieji grupės nariai Asaf Yahuda ir Evgenya Redko“, - pasakoja Lilas. 

Asaf yra muzikos kūrėjas iš Izraelio, o vokalistė bei instrumentalistė Evgenya - mergina, kurią dueto gerbėjai jau girdėjo pirmajame albumo single „Karina“. Šis kūrinys per porą mėnesių pasiekė milijoną perklausų, o šiuo metu jau yra artėjama prie dviejų milijonų!

Tokiais skaičiais „YouTube“ Lietuvoje gali pasigirti išties vos keletas muzikantų. Apskritai Lilo ir Innomine muzika „YouTube“ svetainėje yra perklausyta jau keliolika milijonų kartų. Vis dėlto tokie skaičiai nei kiek neišlepino nei Innomine, nei Lilo: „Mane beria, kai muzikantai savo klausytojus vadina fanais arba gerbėjais. Tai nesveikas santykis su klausytoju“. 

Taigi susitikimą su tais, kam patinka repas ir kam yra įdomūs netradiciniai šou, Lilas, Innomine bei visa didžiulė jų komanda organizuoja spalio 24 d. menų fabrike „Loftas“. Iki to galima tikėtis dar vieno klipo, kuris paralyžuos „YouTube“ skaičiuokles.

Komentarai